Vi har brug for fest og farver!

Foto: MHF Creativity

Foto: MHF Creativity

Økonomien svigter, boligerne kan ikke sælges, og ansatte fyres i hobetal. Dårlige nyheder er der nok af til at blive små-deprimeret.

Men samtidig, så skinner solen, alting blomstrer, og lige om lidt er det rigtigt sommer. Himlen er blå, og træerne lysegrønne, selvom håbet måske ikke er det for tiden. Tøjbutikkerne er i år små regnbuer, da forårsmoden byder på pang-farver så langt øjet rækker, og foråret er yderst gavmildt med langt mere sol og varme end normalt her i lille Danmark. Det er som om universet forsøger at muntre os op, og det må da hjælpe på humøret!

Nu lyder jeg måske lidt kliche, men når tingene ser sortest ud, har vi brug for fest og farver til at live os op og få os til at genfinde den livsglæde, som diverse nyhedsudsendelser gør sit bedste for at slå ihjel.

Så herfra skal der lyde en opfordring: Riv jer løs fra computeren, og gå ud og fornem foråret! Smid jer på ryggen i græsset, som da I var børn, og nyd den blå himmel, find fantasifigurer i skyerne, og lyt til fuglene. Og når nu tiden ikke er til overforbrug (hvilket den vel egentlig aldrig er), så sæt pris på de små glæder – som for eksempel den frozen yoghurt med bær på toppen, som jeg nød i solen sammen med en god veninde i går. Slet ikke ringe og ikke noget som vælter budgettet.

For lidt flere opmuntrende farver kan I også tjekke mine nye billeder på MHF Creativity.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s