Down on the street

Basco5

Basco5

Kan I huske min sidste tur rundt i gaderne (ventende på pizza), hvor jeg pludselig lagde mærke til alle de små sjove stickers og anden street art?

Siden har jeg haft øjnene og mit kamera mere med mig, og har opdaget flere finurligheder på lygtepæle og husmure. Jeg har også “done a little digging” og fundet ud af, at de danske street art-kunstnere Husk Mit Navn, Stangtennis, Kissmama, F10 og Basco5 er repræsenteret i min lille samling af fotos.

Jeg er stadig ikke nogen tilhænger af irriterende, uforståelig og rodet grafitti, men nogle af disse stickers og paste-ups er faktisk ganske sjove – og kan nemmere fjernes.

Kissmama er klart min favorit! De små mænd med satiriske tekster som “Let me steal your heart” på en tyv, “Reality bites” på en vampyr og “Life is such an act” på en sortklædt kunsnertype er både søde og morsomme indslag på gadeplan. Indtil videre har jeg kun fået foreviget en noget falmet udgave af den skummelt udseende fyr med unibrow og lyserød turtle neck med teksten “Chewbacca was my lover”. Jeg har tidligere set den kærlighedshungrende tyv, men havde ikke kamera med mig – eller tid til at stoppe op. Og nu er han væk. Øv.

Derudover så stødte jeg også på trafiklys street art (intet mindre!). En sød lille detalje med et rødt cykel-stoplys lavet om til et hjerte (er det mon forbundet til København Find Dit Hjerte?). Jeg faldt også over, hvad muligvis er et eksempel på ligestilling på gadeplan. Nemlig røde damer (omend noget butch i det) i en fodgænger-lysregulering.

Tag et kig på billederne her:

Reklamer

3 thoughts on “Down on the street

  1. Pingback: Taking a walk on the wild side | Words & Visions

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s