Følg Julemandens kanefærd på Google

julemanden”Kære Julemand. Hvis du virkelig bor på Nordpolen, hvorfor kan jeg så ikke se dit hus, når jeg kigger på Google Earth?”.


Sådan spørger lille Gwen skarpt i årets animerede julefilm, Arthur’s Christmas (Arthurs Julegaveræs). Ja, den moderne julemand har mange nye udfordringer. I lyset af årets DR1 julekalender, vil mange af os sikkert svare lille Gwen, at det da er fordi, han bor på Grønland.

Men uanset, om det nu er det ene eller det andet sted, den gavmilde mand med det lange skæg og den røde hue menes at holde til, så ligger landet faktisk sådan, at Gwen ganske enkelt ikke har kigget på det rigtige tidspunkt.

Julemanden er jo som bekendt en hemmelighedsfuld fætter, der kun viser sig én gang om året, nemlig juleaften. Så du KAN faktisk se ham på Google Earth, hvis blot du ved, hvornår du skal kigge.

Tag med Julemanden på gavefærd på Google

Den 24. december vil du nemlig kunne følge vores alle sammens kære, gamle Julemand på sin kanefærd rundt i verden på både Google Maps og Google Earth. Allerede nu kan det afsløres, at han vil lægge vejen forbi både København og Randers – så må vi jo blot håbe, at I har været artige.

For at følge ham juleaften, skal du blot gå til Google Maps eller Google Earth og søge på ”Santa” – og så skal du straks se julemagi!

Update 24.12.11: Brug Santa Tracker for at følge Julemanden i Google Maps og Google Earth

Kan du ikke vente til juleaften – for børn og barnlige sjæle er der jo fortsat længe, længe til – så kan du her se highlights fra sidst års gaveturné, der ligesom i år blev til i et samarbejde mellem Google og amerikanske NORAD. Enjoy!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s