Must-have geeky gadgets – Accessories til din indre nørd

I min verden er ordet nørd en kompliment. Det er synonym for en person, der er meget dedikeret og passioneret inden for et helt specifikt felt. Så som en lille hyldest til alle I dejlige nørder derude kommer her et par superseje og/eller mærkværdige ting, som bør få det til at krible lidt i fingrene for at hive kreditkortet op af lommen.

Få fod på de sociale medier

Den grafiske designer Lumen Bigott har designet disse Keds Social Media sko. Personligt har Twitters Fail Whale en særlig plads i mit hjerte – hvad er din favorit?

Print din egen chokolade

Chokolade er et hit. Punktum. Med Essential Dynamics’ nye Imagine 3D Printer kan du nu printe din egen chokolade i lige præcis den form, som du ønsker. Imagine that! Kun fantasien sætter grænser, og jeg er allerede fan. Imagine 3D printer står dog i 3.000 USD, så lidt af en chokoladeinvestering er det trods alt. Nå ja, og så kan den også printe med ost.
Imagine 3D Printer

Udlev dine galaktiske prinsessedrømme

De fleste af os kender sikkert Princess Leia, hendes guldbikini, og hendes signaturfrisure. Nu kan du få sidstnævnte, og samtidig lytte til din favoritmusik. Løsningen er disse über geeky Princess Leia headphone covers. Guldbikinien må du rekvirere andetsteds.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s