Om Words & Visions

Velkommen til Words & Visions, en blog fyldt med tankespind, ideer, fotos og finurligheder omkring kommunikation, interaktion, digital marketing, sociale medier, ja og såmen også om livet generelt – set gennem mine øjne.

Og hvem er jeg så? Mit navn er Maria, jeg bor i Nordsjælland, og jeg interesserer mig for og arbejder med kommunikation og digital marketing. Derfor vil emner som Google Analytics, digital strategi, search marketing, forbrugeranalyse og reputation management da også ofte finde vej til bloggen her.

Da jeg i sin tid besluttede mig for at starte Words & Visions, satte jeg mig nogle målsætninger – og de gælder stadig:

  • Jeg vil ikke lade mig begrænse. Selvom digital markedsføring og kommunikation er flittigt tilbagevendende temaer, så skriver jeg om lige præcis det, som jeg har lyst til. Derfor sniger der sig for eksempel også indlæg om street art og bøger ind i mikset. Sådan er det – og sådan vil det altid være.
  • Jeg elsker skæve vinkler. Det gælder både helt bogstaveligt, når kameraet er i brug, og når jeg vælger, hvad jeg vil skrive om. Det betyder, at Words & Visions til tider vil byde på utraditionelle måder at anskue traditionelle emner på – det kan for eksempel være et indlæg om data i farver eller en ode til de ekstra innovative marketingpåfund.

Words & Visions er i øvrigt mit eget frivillige projekt, som ganske enkelt drives af en lyst til at udtrykke mig og dele. Der er absolut ingen økonomiske interesser indblandet.

Har du ideer, feedback eller andet, som du ønsker at dele, så er du velkommen til at efterlade en kommentar, og du kan i øvrigt følge mig på Twitter på @MariaHyldgaard.